Bilde av Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach
Bilde av Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach
Bilde av Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach
Bilde av Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach
Bilde av Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach

Adresse: Dominicus Beach, La Romana, Bayahibe, Dominikanske republikk
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vivaresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / minikjøkken), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnepass, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Frisør, Ridning, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar , Svømmebasseng, tennis, vannski, boblebad / badestamp, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles), Golf (20.0 miles), Matbutikk (20.0 miles), Spa (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, onsdag

Nyt et hjem hjemmefra på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Beach, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.