Bilde av Vista del Lago
Bilde av Vista del Lago
Bilde av Vista del Lago
Bilde av Vista del Lago
Bilde av Vista del Lago

Adresse: 8687 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Suite 100 Kissimmee, Florida, 34747, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vistadellago.net

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Vista del Lago? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Du kan få muligheten til å tilbringe 2 uker i Florida solskinnet ligger bare 5 minutter fra Mickey Mouse inngang. Vi har en økonomisk lyd (vi har ingen lån av noe slag). Forening som eier et tomt frittliggende eiendom som ligger på ett nivå med bare 3 trinn for å få tilgang og ha sitt eget hageområde. Vi er en gruppe likesinnede mennesker, som eier bare denne ene eiendommen, og har vært i drift i 18 år, og foreningen er en ideell organisasjon som pløyer alle abonnementer tilbake til møte årlige driftskostnader. Foreningen har for tiden over GBP10,000 på innskudd innenfor et beredskapsfond for å kunne møte eventuelle nødutgifter dersom behovet oppstår.

Vi har et lavt vedlikeholdsabonnementsgebyr på GBP174 per uke, og holde noen årlige økninger til et minimum - det har tatt 15 år å stige fra GBP150 til gjeldende GBP174 per uke. Det er ingen skjulte avgifter med alle kostnader som dekkes av denne ukentlige avgiften, bortsett fra kostnadene ved reisen til nettstedet, eventuelle transportkostnader og dine egne personlige kostnader på underholdning og mat / drikke.

Eiendommen ligger på et sikkert inngjerdet i sentrum av Florida med tilgang til begge kyster i en avstand på 60 - 70 minutter. Den serveres av 3 internasjonale flyplasser i Orlando, Sanford og Tampa, som kan nås mellom 45 og 65 minutter.

Stedet hvor eiendommen ligger, har 3-bassenger (oppvarmet om vinteren) og boblebad, tennis- og flyplankbaner, en fiskebasseng, biljard og biljardbord, et treningsstudio, en lekeplass for barn, gratis internettilgang, et bibliotek med bøker og spill og en samfunnsorganisasjon.

Eiendommen har aircondition og har 3 doble soverom med garderober og oppbevaringsrom, 2 bad, et fullt utstyrt kjøkken, spisestue, salongområde og et Florida-rom (hvor du kan sitte ute, omgitt av nettvegger til hold unna insekter). Det har gratis internettilgang, lokal fjernsyn, radio, og både CD- og DVD-spillere.

Hvert år vil du bli utstyrt med et komplett sett med kontoer om hvor alle penger ble brukt, og du får muligheten til å foreslå ting som skal vurderes for fremtidige utgifter, med bare de andre eierne, og du stemmer med flertallet som blir implementert. Du oppfordres til å besøke eiendommen på forhånd hvis du er i Florida.

Kjøper Vista del Lago timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Vista del Lago før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vista del Lago, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Vista del Lago

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vista del Lago eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Vista del Lago.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Vista del Lago kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.