Bilde av Villas de Costa Dorada
Bilde av Villas de Costa Dorada
Bilde av Villas de Costa Dorada
Bilde av Villas de Costa Dorada
Bilde av Villas de Costa Dorada

Adresse: Emilio Gonzalez 900, Isabela, PR, 662, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Villas de Costa Dorada? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Villaer de Costa Dorada til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Villas de Costa Dorada Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle enheter), Kjøkken (Alle enheter, Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Alle enheter), Vaskemaskin / tørketrommel (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (6.0 miles), Casino (20.0 miles), Fiske (12.0 miles), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinske fasiliteter (1.0 miles) ), Dykking (3.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Luis Munoz Marin - (80 kilometer - 128 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjemmefra-opplevelse på Villas de Costa Dorada

Når du kjøper timeshare til eiendommer som Villas de Costa Dorada, er du garantert en årlig unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilby en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Villas de Costa Dorada før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Villas de Costa Dorada, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og selger videre på Villas de Costa Dorada

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Villas de Costa Dorada eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Villas de Costa Dorada.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Villas de Costa Dorada kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.