Bilde av Village Heights Golf Resort
Bilde av Village Heights Golf Resort
Bilde av Village Heights Golf Resort
Bilde av Village Heights Golf Resort
Bilde av Village Heights Golf Resort

Adresse: Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreta, Hellas
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.villageheights.gr

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Village Heights Golf Resort


Funnet på en naturskjønn åsside på nordkysten av Kreta funnet ved siden av Hellas ' Bare PGA golfbane. Dette området tilbyr gjester varme somre og milde vintre, noe som gjør det til en perfekt ferie hele året, noe som gjør det til et flott sted å eie a timeshare. Village Heights Golf Resort ligger blant anlagte hager med fantastisk utsikt over Hersonissos, som du finner i nærheten.

Reise og fritid Gruppe tro det familievennlige landsbyen Hersonissos har et stort utvalg av sandstrender, restauranter, nattklubber og mange barnas aktiviteter. Byen har en rik romersk arv med antikke gjenstander som stolt vises, mens Lychnostatis Open Air Museum gir turister en sjanse til å utforske livsstilen og handlingene til tidlige islandere.

Alle som ønsker å kjøpe en timeshare På Village Heights Golf Resort vil du være glad for å høre studioene, leilighetene og villaene er innredet med nøytrale farger for å passe alle smaker med moderne inventar, klimaanlegg og et bredt utvalg av fasiliteter.

Village Height Golf Resort tilbyr ikke bare spesialpriser på greenfee på golfbanen, men har et bredt utvalg av fasiliteter to utendørsbassenger, innendørsbasseng, velværesenter, barneklubb og mange spisesteder og underholdningssteder.

Village Heights Golf Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), klimaanlegg (alle enheter), oppvaskmaskin (alle enheter), mikrobølgeovn (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs / utendørs), barnebasseng, tennis, treningsutstyr, badstue, spillrom, lekeplass, liveunderholdning, bilutleie, dagligvarer, vaskeri, restaurant, snackbar, shopping, barnepass
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Vindsurfing (4.0 miles), Dykking (4.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (1.0 miles), Frisør (4.0 miles), Medisinsk anlegg (4.0 miles)
Flyplass
Heraklio - 16.0miles / 26.0km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag

Kjøper Village Heights Golf Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Village Heights Golf Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Village Heights Golf Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Village Heights Golf Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Village Heights Golf Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Village Heights Golf Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Village Heights Golf Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.