Bilde av Villa Andropoff
Bilde av Villa Andropoff
Bilde av Villa Andropoff
Bilde av Villa Andropoff
Bilde av Villa Andropoff

Adresse: Valgeranna k la, 88326 Audru vald, Estland,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.andropoff.ee

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Villa Andropoff? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Forretning og fritid skiller seg flink på Villa Andropoff i den vakre kysten av Parnu, Estland. En storslagen bygning en gang eksklusiv til de høyeste sovjetiske lederne og gjestene hilser timeshare eiere på dette overdådige konverterte feriestedet og konferansesenteret. Overnattingssteder kommer i leilighet bungalower med to eller tre soverom sove fire til seks personer. Hver er nær vannet og har fasiliteter som en uteplass og plen, loft, stue, kjøkkenkrok og eget bad med dusj og badstue.

Det er en kafé og bar på stedet, samt et grillområde, felles stue, spillrom og Wi-Fi. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere godtar godt av møtet og treningsfasiliteter også, som inkluderer et fullt utstyrt konferanserom med plass til opptil nitti.

På fritiden er det mye å gjøre. Pine skoger omgir Villa Andropoff, samt fem hundre meter hvit sandstrand. Arbeid på brunfarge, bygg sandslott og flørt med bølgene i sommermånedene. Om vinteren, skyv ned sanddynene og nyt utmerket ski. En golfbane i 18-hullet ligger også i nærheten. Alternativt kan du besøke hovedstaden Tallinn som nås på to timer med bil eller gå til Helsingfors via faste fergetjenester.

Kjøper Villa Andropoff timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Villa Andropoff før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Villa Andropoff, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Villa Andropoff

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Villa Andropoff eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Villa Andropoff.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Villa Andropoff kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.