Bilde av Unlimited Vacation Club
Bilde av Unlimited Vacation Club
Bilde av Unlimited Vacation Club
Bilde av Unlimited Vacation Club
Bilde av Unlimited Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.unlimitedvacationclub.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Unlimited Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Unlimited Vacation Club er en eksklusiv reiseklubb hvis deltakere nyter garantert foretrukne priser og fordeler på timeshare rundt om i verden.

Vil du velge Jamaicas Montego Bay eller Mexicos Riviera Maya? Blendende i Den dominikanske republikk? Costa Rica? Curacao? Deres feriesteder på tvers av mange land og destinasjoner definerer hvert paradis på sin egen unike måte. Som UVC-medlem er du invitert til å oppleve dem alle.

Med en samling av karakteristiske livsstilsmerker designet for å utvikle seg med deg, Ubegrenset Vacation Club tilbyr deg eksepsjonelle privilegier på ekstraordinære feriesteder! Enten du trenger en foryngende velværepause, en uberromantisk ferie eller litt kvalitetstid med familien, ønsker UVC deg velkommen med eksklusive fasiliteter, unike opplevelser og personlig service. Oppdag nye destinasjoner, del livsendrende eventyr, marker store milepæler sammen.

Kjøpe Unlimited Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ubegrenset Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ubegrenset Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Unlimited Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Unlimited Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Unlimited Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av ubegrenset ferieklubb kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.