Bilde av Underscar
Bilde av Underscar
Bilde av Underscar
Bilde av Underscar
Bilde av Underscar

Adresse: Applethwaite, Keswick, Cumbria, CA12 4PH, Storbritannia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.underscar.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Underscar? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et fantastisk sted for en pause: dette er timeshare med Underscar. Denne italienske innstillingen i skibakkens bakker har en misunnelsesverdig posisjon i Englands sjødistrikt, og tilbyr utsikt over Derwentwater og Keswick. Overnattingsstedet her har satt nye standarder for luksusopphold, med uvanlig romslige leiligheter og stilig interiør. Transformert fra et 19th århundre trenerhus, vil eierskap her bare unnslippe på de små detaljene som gjør det til et hjem hjemmefra.

Hvis stedet ikke var nok til å friste deg, må anleggene på stedet bli sett (og erfarne) for å bli trodd. Eierskap inkluderer medlemskap på Oxley er, feriestedets eget spa. Det tilbyr et innendørsbasseng og boblebad, sauna, treningsrom og helse- og skjønnhetsstudio med et utvalg på over førti behandlinger. Alternativt kan du gå ut og gå på turstier, gå på ridning, seile, se på fugle, golf eller til og med fiske!

Denne unike beliggenheten gir deg de nordlige innsjøene å nyte om dagen, og roen i hytta for å nyte om kvelden. Overnatting varierer fra ett til tre soverom, og alle moderne bekvemmeligheter er inkludert for å gjøre ferien så enkel og avslappende som mulig. For femstjerners innkvartering i et luksuriøst landlig hjem, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere timeshare på Underscar.

Kjøper Underscar timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Underscar før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Underscar, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Underscar

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Underscar-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Underscar.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Underscar kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.