Bilde av Tresco
Bilde av Tresco
Bilde av Tresco
Bilde av Tresco
Bilde av Tresco

Adresse: Tresco Estate, Isles of Scilly, Cornwall, England, TR24 0QQ
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.tresco.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Tresco? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Tresco tilbyr nesten et varmt Gulf Stream-klima med nesten 4 kilometer med skjermede viker, sølvsand, huler, subtropiske planter og ødelagte slott. De ombygde hyttene ligger i strand- og landlige omgivelser. Alle timeshare enhetene har fullt utstyrt kjøkken, og noen har peis.

Øya ligger 30 kilometer fra Land's End, hvor det ofte blir sett delfiner og seler i sjøen. Biler er forbudt på denne eksklusive private subtropiske øya, og folkemengdene er lave. Du er fri til å slappe av og lade opp med lydene av fuglesang.

Tresco-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Strand, Båtliv, Fiske, Klesvask, Badstue, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Dagligvarebutikk (i nærheten), Medisinske fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (i nærheten),
Flyplass
Penzance - (31 kilometer - 49 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, mandag, tirsdag, onsdag

Kjøper Tresco timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Tresco før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Tresco, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Tresco

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Tresco eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Tresco.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Tresco kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.