Bilde av Tregenna Country Club
Bilde av Tregenna Country Club
Bilde av Tregenna Country Club
Bilde av Tregenna Country Club
Bilde av Tregenna Country Club

Adresse: Tregenna Castle Holiday & Leisure Club, St. Ives, Cornwall, TR26 2DE, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.tregenna-castle.co.uk

Interessert i eiendommer for salg og leie på Tregenna Country Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Cornwall er et vakkert, avslappet reisemål som det også kan være i et annet land. Det er en grunn turister flokker til kysten i kjed gjennom hele sesongen. Skjønnheten, villmarken og miljøet i området er som ingen andre, og atmosfæren er smittsom. Å besøke St Ives burde være et must for alle ivrige reisende, oppdage sjarmerende landsbyer og stoppe for pasties og clotted cream tea ved enhver anledning.

Tregenna Country Club er en unik timeshare mulighet som er satt i et faktisk slott. Bygningen har utsikt over bukten, noe som betyr at utsikten er uovertruffen, og da slottet stammer fra 1774, kan du være sikker på å hengi seg til en sann historisk utforskning. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å ta en tur rundt i området, ser på hver liten butikk og ser surfere som de prøver å mestre bølgene. Cornwall er en verdensklasse surfing destinasjon og for de som har lengsel, tar noen leksjoner om hvordan du skal dukke opp på tavlen er et must.

Det er noe for enhver smak på Tregenna Country Club, enten du vil slappe av ved bassengkanten eller ta en spasertur gjennom skogen på stedet. Uansett hva du foretrekker, er det et absolutt must å ta deg tid til å bremse ned og nyte området.

Tregenna Country Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Golf, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Newquay - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Tregenna Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Tregenna Country Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Tregenna Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Tregenna Country Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Tregenna Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Tregenna Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Tregenna Country Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.