Bilde av Royal Club at Palm Jumeirah
Bilde av Royal Club at Palm Jumeirah
Bilde av Royal Club at Palm Jumeirah
Bilde av Royal Club at Palm Jumeirah
Bilde av Royal Club at Palm Jumeirah

Adresse: Postboks 53435, Dubai, UAE
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.arabianfalcon.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Club i Palm-Jumeirah


Ligger på den verdensberømte Palm Jumeirah-øya i Dubai i De forente arabiske emirater, Vil du finne luksuriøse timeshare med Royal Club på Palm Jumeirah. Denne eksklusive, menneskeskapte øya er spektakulær å se, og selve feriestedet er ikke noe annet å dømme etter som disse ukene synes å fly av hyllene her på Reise og fritid Gruppe. Hver eller to roms leilighet har sin egen private balkong, og når du kjøper, kan eiere velge mellom utsikt over palmen selv eller det glitrende turkise havet. Overnatting i Dubai er kjent for sin smak og stil, og dette feriestedet er ikke noe annet, med romslige, åpne planløsningsområder som passer for avslapning, servering og underholdning. Resepsjonspersonalet er til stede 24 timer i døgnet for å hjelpe deg, og du vil også dra nytte av Wi-Fi på rommet, daglig rengjøring og gratis parkering på stedet.

Et nærliggende basseng og privat strandområde betyr at du og dine feriekammerater vil bli tatt godt vare på når det gjelder sjanser til å hvile og slappe av, og du kan også ta en kjøretur rundt i området for å nyte utsikten og fantastisk konstruksjon av denne spill-skiftende øya. Til timeshare Med en forskjell, velg Royal Club på Palm Jumeirah.

Kjøper Royal Club på Palm Jumeirah timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Club på Palm Jumeirah før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Club på Palm Jumeirah, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Club på Palm Jumeirah

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Club på Palm Jumeirah eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Club på Palm Jumeirah.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Club på Palm Jumeirah kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.