Bilde av The Regency Country Club
Bilde av The Regency Country Club
Bilde av The Regency Country Club
Bilde av The Regency Country Club
Bilde av The Regency Country Club

Adresse: Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
nær Los Cristianos
Arona, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Regency Country Club


Regency Country Club er stedet å gå på Tenerife. Dette timeshare Resort har overlegen suiter med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera Island. Denne perlen er et toppvalg for de som ønsker å oppleve luksus på kort tid, utrolig spansk gjestfrihet i en unik setting og avslapning som ingen andre.

Leilighetene ligger rundt et stort vannmindebasseng, hvor vannet ser ut til å kaskade ut i havet. Feriestedet tilbyr også noen av de fineste matene i Spania, og for de som liker å adventuring der ute, er det også et vell av valg bare øyeblikk fra boligen din. Prøv sjømat, som du er så nær kysten. På Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, vi virkelig elsker feriestedets egne tilbud og ser nesten ingen grunn annet enn nysgjerrighet å hoppe på den gratis skyttelbussen!

Med himmelsenger, dekadente innstillinger og ansatte som virkelig bryr seg, The Regency Country Club er en måte å gjøre ferien din på Tenerife det beste du noen gang har hatt, og vi vet at et besøk ikke vil være nok: reisende kommer tilbake til dette feriested år etter år for å nyte den fantastiske omgivelser og kjølt atmosfære.

Regency Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Dykking (2.0 miles) Vannski (2.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia-Tenerife Sør - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, mandag

Kjøper Regency Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Regency Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Regency Country Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Regency Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Regency Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Regency Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Regency Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.