Bilde av The Quaysiders Club
Bilde av The Quaysiders Club
Bilde av The Quaysiders Club
Bilde av The Quaysiders Club
Bilde av The Quaysiders Club

Adresse: Borrans Road, Waterhead
Ambleside
Cumbria, LA22 0HJ, ENGLAND
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Quaysiders Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Midt i hjertet av Lake District National Park står England Quaysiders Club: en evigvarende påminnelse om at uansett hvordan hektisk liv blir, glir i full avslapning, er like enkelt som å sjekke inn i din egen førsteklasses klasse timeshare overnatting i Ambleside. Mellow i noen av atten ferieleiligheter og finne frihet fra grepet av arbeid og virksomhet. Hvert rom sover opp til seks personer og har trøstende fasiliteter, inkludert to eller tre soverom, stue med sovesofa, komplett kjøkken, kaffe- og tekoker, to himmel-TVer med DVD-spiller og Hi-Fi, og eget bad med boblebad.

Unn deg lenger i den asfalterte gårdsplassen eller sosialiser i grillområdet. Nyt et hyggelig golfspill eller nyt uteaktiviteter som kanopadling, fiske og fjellklatring. Derimot, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere mener at dyden til Quaysiders Club er dens Leisure Spa med et stillet boblebad, badstue og dusjer, så ikke gå glipp av det. Wi-Fi er tilgjengelig på stedet, samt vaskeritjenester. Bysenteret er også bare gangavstand fra boligen, samt et utvalg av barer, kafeer, restauranter og natteliv. Great Langdale, Windermere Lake og Coniston Water ligger også i nærheten for deg å utforske.

The Quaysiders Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Sauna, Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (28.0 miles), Matbutikk (5.0 miles), Helseklubb (1.0 miles), Ridning (1.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Lekeplass (2.0 miles), Lekeplass Area (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykking (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Squash (1.0 miles), Svømmebasseng 1.0 miles), Tennis (1.0 miles), Vannski (1.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Manchester - (96 miles - 154 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Quaysiders Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Quaysiders Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Quaysiders Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Quaysiders Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til Quaysiders Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss onlineannonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Quaysiders Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Quaysiders Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.