Bilde av The Place on the Bay
Bilde av The Place on the Bay
Bilde av The Place on the Bay
Bilde av The Place on the Bay
Bilde av The Place on the Bay

Adresse: The Place on the Bay, Victoria Victoria og Fairway Roads, PO Box 32051, Camps Bay, Cape Town, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.placeonthebay.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Place on the Bay? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For en ferie investering med en forskjell, vurdere timeshare på Place on the Bay, som ligger i den trendy forstad til Camps Bay, Sør-Afrika. Dette RCI Gold Crown Resort har ikke bare den perfekte beliggenheten, men også pittoresk panoramautsikt over Atlanterhavet. Feriestedet ligger kun få skritt fra restauranter på den største Camps Bay-stripen, sammen med mange lokale butikker og butikker, atletiske aktiviteter og liveunderholdning. Den italienske restauranten på stedet har samme status som noen av de beste i hele Cape Town, eller du kan velge å få måltider levert til deg rett på stranden - som ligger rett over veien fra feriestedet.

Besøk badebassenget for en lang, luksuriøs suge, eller dra full nytte av noen av hotellets utendørs badestamp eller stupebasseng. Nyt din uforstyrrede utsikt over havet fra din private terrasse eller balkong, og ta inn de fantastiske severdighetene i tabellen og de tolv apostlernes fjell. Å besøke det lokale området er lett med bil eller av de ulike og hyppige kollektivtransportalternativene som kan tas rett utenfor feriestedet. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare for videresalg på Place on the Bay.

Stedet på buktaanlegget

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnepass, Fiske, Klesvask, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (3.0 miles), treningsutstyr (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Flyplass
Cape Town / DF Malan - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper stedet på Bay timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei stedet på bukta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Place on the Bay, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på stedet på bukta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen The Place on the Bay. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Place on the Bay.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av stedet på bukta kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.