Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel
Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel
Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel
Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel
Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel

Adresse: 313 Beach Road, PO Box 768, Sea Point, Cape Town 8060, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: dreamresorts.co.za/hotels-resorts/the-peninsula-all-suite-hotel

Interessert i eiendommer for salg og leie på The Peninsula All-Suite Hotel? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At The Peninsula All-Suite Hotel, det handler om plasseringen. De timeshare ligger i den kosmopolitiske kystforstaden Sea Point, er gjestene kun en kort spasertur til en rekke trendy restauranter, barer og butikker, satt på bakgrunn av Lion's Head med duften av Atlanterhavet aldri langt.

Dette 4-stjerners Sea Point-hotellet tilbyr komfortabel innkvartering i moderne suiter, med luksuriøse alternativer for selvhusholdning og til og med levering av dagligvarer.

Mens den varme sørafrikanske gjestfriheten og eksepsjonelle servicen er uten sidestykke, er det den praktfulle utsikten over Lion's Head og Atlanterhavet som virkelig vil inspirere.

The Peninsula All-Suite hotellfasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, vaskerom, restaurant, svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (19.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Squash (2.0 miles), Vannski (I nærheten)
Flyplass
Cape Town / DF Malan - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøpe timeshare på The Peninsula All-Suite Hotel

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Peninsula All-Suite Hotel før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Peninsula All-Suite Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Peninsula All-Suite Hotel

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til The Peninsula All-Suite Hotel. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med The Peninsula All-Suite Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Peninsula All-Suite Hotel kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.