Bilde av Berkshire on the Ocean
Bilde av Berkshire on the Ocean
Bilde av Berkshire on the Ocean
Bilde av Berkshire on the Ocean
Bilde av Berkshire on the Ocean

Adresse: 1775 South Ocean Blvd, Delray Beach, Florida, 33483, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vriresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Berkshire on the Ocean? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berkshire on the Ocean Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Balkong eller Patio, Kjøkken (Full / Alle Enheter), Takvifte
Resort Fasiliteter
Stranden (med Cabanas), Basseng / Utendørs (Oppvarmet ferskvann), Vaskerom (Møntoperert), Putting Green, Grillgriller, Shuffleboard
Nærliggende fasiliteter
Shopping (1 Miles), Tennis (2 Miles), Golf (3 Miles), Båtliv (5 Miles), Museum (5 Miles), Vindsurfing (5 Miles)
Flyplass
Palm Beach International Airport
Sjekk inn / ut
Lørdag 15: 00

Kjøper Berkshire på Ocean timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Berkshire på havet før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Berkshire på Ocean, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Berkshire on the Ocean

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Berkshire on the Ocean eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Berkshire on the Ocean.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Berkshire på Ocean kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.