Bilde av Sunset Marina Resort And Yacht Club
Bilde av Sunset Marina Resort And Yacht Club
Bilde av Sunset Marina Resort And Yacht Club
Bilde av Sunset Marina Resort And Yacht Club
Bilde av Sunset Marina Resort And Yacht Club

Adresse: BLVD. KUKULCAN KM. 5.8 ZONA HOTELERA, CP 77500, CANCUN, Q. ROO, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: sunsetworldresorts.com/resorts/sunset-marina-resort-yacht-club/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sunset Marina Resort And Yacht Club


Sunset Marina Resort and Yacht Club er en juvel med en sentral beliggenhet på lagunesiden av Cancun hotellsone. Denne private, rolige, familievennlige timeshare feriestedet er perfekt for besøkende som ønsker å unngå kjas og mas. Lobbybaren har levende musikk, og det er et flott sted å slappe av og slappe av med et par drinker, etter en varm dag i solen, eller en aktiv dag med sightseeing ved Mexicos eldgamle severdigheter, eller dykking i det glitrende vannet.

Sunset Marina Resort og Yacht Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Båtliv, Barnepass, Barnebasseng, Fiske, Frisør, Innsjø, Live underholdning, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing (utstyr tilgjengelig),
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Strand (i nærheten), Golf (i nærheten), Matbutikk (i nærheten), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Shoppingområde (i nærheten), , *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper timeshare for Sunset Marina Resort And Yacht Club

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunset Marina Resort And Yacht Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunset Marina Resort And Yacht Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Marina Resort And Yacht Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Sunset Marina Resort And Yacht Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Sunset Marina Resort And Yacht Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Sunset Marina Resort And Yacht Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.