Bilde av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Bilde av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Bilde av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Bilde av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Bilde av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Sunset Fishermen Spa and Resort er de ting drømmene er laget av. Dette feriestedet i Playa del Carmen er alt du leter etter fra en timeshare i Mexico. Det er romslig, personalet er vennlig, men profesjonelt, bassengene er store nok til at alle kan finne en komfortabel plass til å slappe av, og utsikten er ute av denne verden. Sett rett på den skarpe, hvite sandstranden med milde turkise bølger og vinkende palmer, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at det ikke er mange andre steder som spesielle.

Det finnes alternativer a-plenty på stedet. De valgene du gjør inkluderer blant annet hvilken pool du kan tippe tærne om, enten du vil gå til stranden før eller etter en forfriskende drink, og hvilken av de nærliggende ruinene du vil besøke for en injeksjon av kultur. Det er også rikelig med måltidstidsalternativer. Sunset Fishermen Spa and Resort tilbyr et fantastisk utvalg av måltider på stedet, og det er mulig å ta en måltidsplan hvis du ønsker det. Dette betyr ingen bekymringer, ingen problemer når det gjelder å finne noe for alle, og absolutt ingen svinger over en varm komfyr. Hvis du foretrekker å gå ut og smake på lokale delikatesser på noen av de andre restaurantene i nærheten, er du veldig velkommen til, og selvfølgelig kan du også lage din egen blanding av de to!

Anlegget er der for å sikre at ferien din er den aller beste det kan være, og å oppmuntre deg til å slappe av og faktisk nyte din dyrebare tid på hvert besøk.

Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Frisør, Helseklubb, Restaurant, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk utstyr (I nærheten), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (43 miles - 69 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltidsplan kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.