Bilde av Sunset Beach Club
Bilde av Sunset Beach Club
Bilde av Sunset Beach Club
Bilde av Sunset Beach Club
Bilde av Sunset Beach Club

Adresse: Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sunsetbeachclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sunset Beach Club


Stressfri moro i solen venter på deg timeshare På Sunset Beach Club, et strandpromenadeparadis som ligger bare tjue minutter fra Malaga flyplass, Spania. Du vil oppleve firestjerners, ulastelig hotellleiligheter, alle utstyrt med kjøkkenkrok og balkong - velg utsikten fra glitrende havsutsikt eller fjellskysten, perfekt for å fange solen om kvelden. Du kan velge å gjøre så lite eller så mye som du vil - resort fasiliteter inkluderer to store bassenger sammen med en baby / småbarn basseng for yngre barn, og hotellet er ideelt plassert for beachgoers, med hovedstranden bare to minutters gange , Og en mindre strand fem minutter unna.

Det spanske folket er verdensberømt for sin glede og sosialitet, og dette gjenspeiles i det hjelpsomme og høflige personalet på Sunset Beach Club. Små detaljer er godt gjennomtenkt her, med hotellets hotellbutikk som tilbyr et bredt utvalg av mat og dagligvarer, sammen med nybakte brød og croissanter hver morgen, og ikke glem å prøve feriestedets Luna Bar som ligger like etter stranda. Reise og fritid Gruppe Kan tilby garantert avslapning på dette timeshare resort.

Sunset Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Matbutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv, Nærliggende, Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Malaga - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdag

Kjøper Sunset Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunset Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunset Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunset Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sunset Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sunset Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.