Bilde av Sunset Bay Club
Bilde av Sunset Bay Club
Bilde av Sunset Bay Club
Bilde av Sunset Bay Club
Bilde av Sunset Bay Club

Adresse: Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Sunset Bay Club


Alt er tilgjengelig på Sunset Bay Club av Diamond Resorts, som ligger rett utenfor Playa de las Americas i Tenerife, Spania - spesielt hvis det du leter etter i timeshare-eierskapet ditt, er noen av de fineste innkvarteringene på Kanariøyene. Ikke bare vil du oppleve romslige leiligheter og toppmoderne fasiliteter, du får også mulighet til å dra nytte av store balkonger for å nyte den fantastiske naturskjønne utsikten som bare finnes på Kanariøyene. De hvite kubikkene som er prikket rundt feriestedet, vil minne deg om kystgr Hellland mens du slapper av på en solseng ved en av de to store svømmebassenger - oppvarmet og uoppvarmet.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts passer til enhver type ferie, enten du er en familie, par, gruppe eller solo reisende - det er noe for enhver smak med dette feriestedet som har familievennlige strender og barer, sammen med det pulserende nattelivet i Veronicas, bare ti minutters gange unna. Reise og fritid Gruppe Er begeistret for å tilby for videresalg timeshare Eiendommer på dette feriestedet, å vite at hvis det er sol, sjø, sand og fantastiske lokale restauranter du leter etter, vil du ikke bli skuffet.

Sunset Bay Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Supermarked, Klesvask, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng
Nærliggende fasiliteter
Strand, Båtliv, Kasino, Treningsutstyr, Fiske, Golf (3.0 miles), Frisør, Helseklubb, Ridning, Live Entertainment, Badstue, Dykking, Squash, Tennis, Vannski, Boblebad / Windsurfing, Wind Surfing (1.0 miles )
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøper Sunset Bay Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunset Bay Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunset Bay Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Bay Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Sunset Bay Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Sunset Bay Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Sunset Bay Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.