Bilde av Sundream Vacation Club på Island Village
Bilde av Sundream Vacation Club på Island Village
Bilde av Sundream Vacation Club på Island Village
Bilde av Sundream Vacation Club på Island Village
Bilde av Sundream Vacation Club på Island Village

Adresse: Avenida Østerrike 46, San Eugenio Alto, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Kanariøyene, Spania,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Sundream Vacation Club på Island Village? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Å ha en timeshare eierskap i Sundream Vacation Club på Island Village er som å ha en dyrebar boks med godbiter. Alle de generositeter som Tenerife i Spania tilbyr er lett tilgjengelig fra dette 3-stjerners leiligheten. Middelhavsstil-enhetene gir gjestene bare ti minutter fra strendene Torviscas, Troya og Los Cristianos. I nærheten finner du også Puerto Colon Yacht Marina, Magma kunst- og kongressenter og Octopus Aquapark. Rikelig med shopping, restauranter og barer omgir også feriestedet.

For å legge til din fritid, er det et kasino på stedet, pluss to utendørs svømmebasseng med barer. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene også. Andre fasiliteter som serverer deg, inkluderer utflukt og bilutleie, parkering, 24-timers resepsjon og nærbutikk.

I mellomtiden vil selvbetjente leilighetene like glede deg og plassere deg i full feriemodus. Slapp av all spenning og slapp av i ditt eget private terrasse eller hage med utsikt over åsene. Slapp av i det marmorerte badet med boblebad og nyt andre bekvemmeligheter på rommet, som en komplett kjøkken og spisestue, og stue med satellitt-TV og sovesofa. Med alle disse bestemmelsene, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at du vil ha en fantastisk ferie på Sundream Vacation Club på Island Village.

Kjøper Sundream Vacation Club på Island Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sundream Vacation Club på Island Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sundream Vacation Club på Island Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Sundream Vacation Club på Island Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sundream Vacation Club på Island Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sundream Vacation Club på Island Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sundream Vacation Club på Island Village kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.