Bilde av Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Bilde av Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Bilde av Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Bilde av Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Bilde av Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

Adresse: Summer Bay Resort, 17805 US Highway 192, Kissimmee, FL 34714, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.exploriaresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Summer Bay Orlando By Exploria Resorts


Dette familievennlige feriestedet ligger i Orlando, Florida Blant et vakkert 400 acre landskap med en 64 acre privat innsjø. Summer Bay Resort kan bli funnet kun få minutter fra Walt Disney World Resort, noe som gjør det til en perfekt ferie for hele familien. Å være Orlando besøkende bør finne det er mye å gjøre i nærheten som å besøke Universal Studios, SeaWorld, live forestillinger, badeland, middagshow og restauranter. Alternativt timeshare eiere kan besøke noen av de beste golfbanene i verden. Det er også en shuttle tilgjengelig på feriestedet som tilbyr transport til Orlandos viktigste destinasjoner.

Summer Bay Resort på stedet inkluderer Buccaneer Bay Adventure Park, som tilbyr gratis inngang og en enkelt avgift for å nyte alle aktiviteter. Eventyrparken har også en kafé på stedet hvis besøkende har lyst til å sette seg ned. Aqua Park and Marina har seks oppvarmede utendørsbassenger, vannsport og en interaktiv lekeplass for vann som finnes på Buccaneer Bay Adventure Park. Summer Bay Resort inkluderer også en rekke treningsaktiviteter som Zumba, yoga, tennis og volleyball pluss en vannlekeplass som finnes på sjøen blant andre aktiviteter.

Reise og fritid Gruppe Tro på innkvartering på dette feriestedet for å være godt dimensjonert med timeshare På tilbudet består av to roms leilighet med en kapasitet for åtte gjester. Leilighetene er romslige og åpen planløsning med store balkonger med utsikt over innsjøen og hagen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøleskap i full størrelse, mikrobølgeovn og komfyr. Det er en privat balkong fra master suite, dusjkabinett og boblebad. Besøkende som bor på dette feriestedet vil også finne en TV på alle rom, aircondition, gratis Wi-Fi og en vaskemaskin tørketrommel tilgjengelig hvis nødvendig.

Summer Bay Orlando By Exploria Resorts Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv (Utstyr tilgjengelig), Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Innsjø, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad / Varmt Badekar,
Nærliggende fasiliteter
Golf (i nærheten), Frisør (1.0 miles), Live Entertainment (10.0 miles), Medisinsk anlegg (4.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Orlando International - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Summer Bay Orlando av Exploria Resorts før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Summer Bay Orlando By Exploria Resorts hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Summer Bay Orlando By Exploria Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Summer Bay Orlando By Exploria Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.