Bilde av St. James Club
Bilde av St. James Club
Bilde av St. James Club
Bilde av St. James Club
Bilde av St. James Club

Adresse: Mamora Bay, St Pauls, St Johns, Antigua og Barbuda, Karibia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.stjamesclubantigua.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på St. James Club


Oppdag et karibisk paradis i form av timeshare på St James Club, Antigua. Dette fantastiske all-inclusive-feriestedet, som ligger på en XNUMX hektar stor, sørøstlig halvøy, er et eksklusivt tilfluktssted. Atmosfæren her kan sammenlignes med en uformell strandklubb, men standardene og servicen her er alt annet enn uformell. Gjester og eiere kan velge å trekke seg tilbake fra verden eller drive med spenningssøkende vannsport, for bare å nevne ett lokalt tilbud.

Feriestedet tilbyr et bredt utvalg av enten gjesterom, suiter eller villaer. Noen av disse tilbyr direkte tilgang til stranden med private terrasser og overdådige innemøbler. Våre kunder forteller oss at de elsker å besøke år etter år for å se hva som er nytt - anlegget har et rykte for stadig å reinvestere for å gi gjestene den beste opplevelsen mulig. Dip tå i det kule blå vannet og dra nytte av de kostnadsfrie vannsportsfasiliteter (kajakkpadling, pedalbåt og katamaran seiling er alt på tilbud). Det er også seks bassenger å nyte, sammen med et splitter nytt treningssenter, salong og spa. De imøtekommer selv fullt ut for familier, med dedikerte barnas fasiliteter.

Fire restauranter på stedet kan imøtekomme enhver smak, fra uformell til kontinental. Alternativt kan du spise i hjemmekoselige omgivelser med et komplett kjøkken og spiseterrasse til din disposisjon - perfekt for mer intime kvelder under solnedgangshimmelen. For de som ønsker å slappe av, vil personalet bringe drinker rett til deg, til og med blande dem direkte på stranden! For en ferie som er et skjær over resten, kan ikke Travel and Leisure Group timeshare-meglere snakke høyt nok om St. James Club.

St. James Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Strykejern og strykebrett tilgjengelig, Alarmklokke/klokkeradio, Hårføner, Badeprodukter, TV: Kabel/satellitt, Kaffetrakter, Oppvarming/kjølesystem: Klimaanlegg, Takvifter, Røykfrie/ikke-røykere (tilgjengelig på forespørsel), Utendørs boareal: Terrasse , Balkong / Uteplass, Sikkerhetsboks/safe i enhet, Sikkerhetsutstyr, Telefon
Resort Fasiliteter
Gavebutikker eller aviskiosk, boblebad, salong, svømmebasseng, restaurant, spa - negletjenester, spa - massasje, spa - ansiktsbehandlinger, spa - kroppsbehandlinger, treningssenter
Nærliggende fasiliteter
Fiske (i nærheten), Golf (i nærheten), Kasino / gambling (i nærheten)
Flyplass
VC Bird International Airport
Sjekk inn / ut
15: 00 - søndag, fredag, lørdag

Kjøper St. James Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei St. James Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med St. James Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på St. James Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge St. James Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med St. James Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av St. James Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.