Bilde av Sol Melia Vacation Club
Bilde av Sol Melia Vacation Club
Bilde av Sol Melia Vacation Club
Bilde av Sol Melia Vacation Club
Bilde av Sol Melia Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Sol Melia Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En poengbasert timeshare Eierskap med Sol Melia Vacation Club er en mild påminnelse om de viktigste tingene i livet. Med det kontinuerlige angrepet av avtaler og forfallsdatoer er det for enkelt å forsømme deg selv og din familie. Det er knapt noen tid å le og leke. Sol Melia Vacation Club endrer alt det. Dine årlige poeng gjør familien din tid en prioritet. Hvert år har du muligheten til å slappe av og koble til igjen og bare nyte hverandres selskap. På toppen av din gjøremålsliste er å jage solskinnet, glede i dine interesser, og utforske og oppdage de vakreste og eksotiske destinasjonene i verden.

Ditt medlemskap gir deg tilgang til tre hundre og femti hotell i trettifem land på fem kontinenter, sammen med over tre og en halv tusen tilknyttede feriebyer over hele verden. Nyt en luksuriøs ferie en gang, gå naturen tripper den neste, og opplev det beste ur bylivet. Ingenting kan stoppe deg. Planlegg ferien med familien din. Det er ingen bekymring fordi du kan lagre, låne, kombinere, akselerere eller konvertere poengene dine. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at dette er et medlemskap du aldri vil angre. Unn deg selv og din familie litt. Du fortjener det.

Kjøper Sol Melia Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sol Melia Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sol Melia Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sol Melia Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sol Melia Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sol Melia Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sol Melia Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.