Bilde av Holiday Club Sol Amadores
Bilde av Holiday Club Sol Amadores
Bilde av Holiday Club Sol Amadores
Bilde av Holiday Club Sol Amadores
Bilde av Holiday Club Sol Amadores

Adresse: Holiday Club Sol Amadores (#8695), Calle Tenerife 11, Barranco de Amadores, Mogan, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclubresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sol Amadores


Holiday Club Sol Amadores ligger i South West Gran Canaria, som har et av de mildeste klimaene i verden som gjør det svært populært. Den har fantastisk natur, utsikt og ligger rundt et hundre meter fra den fantastiske stranden og promenaden. Alle leilighetene vender mot sjøen, og under promenaden er det direkte på stranden rundt førti restauranter. Puerto Rico ligger rundt en femten minutters spasertur, og en gang til finner du nattklubber, karaoke barer, restauranter og suvenirbutikker.

Leiligheter på dette timeshare er selvfølgelig godt utstyrt, med alle moderne bekvemmeligheter og også en stor balkong, stue og åpen kjøkkenløsning. Svømmebassenget (som er oppvarmet om vinteren) har også et mindre barnebasseng sammen med en overflod av solsenger, det er også en bar som serverer snacks. Holiday Club Sol Amadores har aircondition og har en 24 timers resepsjon.

Reise og fritid Gruppe er glade for å tilby en RCI Gold Crown timeshare Resort av denne kvaliteten, med sine fasiliteter, gjør det til det perfekte reisemål for de som ønsker et rolig reisemål, men med den ekstra bonusen i nærliggende attraksjoner som restauranter, stranden, Sol Amadores og Puerto Rico med sin flotte shopping.

Holiday Club Sol Amadores Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Noen Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
Resort Fasiliteter
Basseng Treningsutstyr for barnebasseng Badstue Heis Bilutleie Klesvask Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten) Vannski (1.0 kilometer) Vindsurfing (1.0 kilometer) Dykking (1.0 kilometer) Båtliv (1.0 kilometer) Fiske (I nærheten) Golf (Nærliggende) Tennis (I nærheten) Ridning (I nærheten) Spa (I nærheten) Casino (11.0 km ) Live underholdning (i nærheten) Medisinsk anlegg (i nærheten) Restaurant (i nærheten)
Flyplass
Las Palmas - 32.0 miles / 51.0 km
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag, onsdag

Kjøper Holiday Club Sol Amadores timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Sol Amadores før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Sol Amadores, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Sol Amadores

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Sol Amadores eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Sol Amadores.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Sol Amadores kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.