Bilde av Sirenis Premium Travelers Club
Bilde av Sirenis Premium Travelers Club
Bilde av Sirenis Premium Travelers Club
Bilde av Sirenis Premium Travelers Club
Bilde av Sirenis Premium Travelers Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sirenispremiumtravelers.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sirenis Premium Travelers Club


I noen femti år har Sirenis Hotels & Resorts åpnet sine dører for reisende fra hele verden for å oppleve den magiske og luksuriøse stranden ferier i Mexicoden den dominikanske republikk og Spania. Komfort, kvalitet og overbærenhet av Sirenis spesielle merkevare med all inclusive-feriesteder skapte en sterk lojalitet som brakte familier og par tilbake til feriestedene år etter år.

For de kresne reisende som ønsker et dypere forhold til Sirenis, en hvor de blir behandlet med eksklusivitetsnivået som kommer med å være en del av Sirenis-familien, opprettet Sirenis Premium Travellers. Denne eksklusive ferie klubben av Sirenis Hotels & Resorts ble født ut av ønsket om å skape en ny måte å glede de reisende som ferie med Sirenis gang på gang.

Medlemskap i Sirenis Premium Traveller gir et økt nivå av eksklusivitet og valgmuligheter – fra ekspansive medlemssuiter til personlig butlerservice, fra private feriesteder kun for klubber til rabattpriser på feriestedets tjenester. Eierskap nytes uten vedlikeholdskostnader, så du trenger ikke å bekymre deg for årlige kostnader. Du betaler kun for alt inkludert når du bestiller på et Sirenis-resort eller byttekostnaden når du bruker et utvekslingsprogram.

Reise og fritid Be deg om å frigjøre deg fra begrensningene til timeshare og rett og slett å være et sted og unn deg den økte grad av privilegium og fleksibilitet med Sirenis Premium Travelers Club.

Feriestedene inkluderer:

 • Grand Sirenis Riviera Maya
 • Sirenis Resort Punta Cana
 • Grand Sirenis Matlali Hills
 • Sirenis Hotel Goleta & Spa
 • Sirenis Seaview Country Club
 • Sirenis Hotel Club Aura
 • Sirenis Hotel Tres Carabelas
 • Sirenis Premium Travelers Club Fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Varierer per feriested
  Resort Fasiliteter
  Varierer per feriested
  Nærliggende fasiliteter
  Varierer per feriested
  Flyplass
  Varierer per feriested
  Sjekk inn / ut
  Varierer per feriested

  Kjøper Sirenis Premium Travelers Club timeshare

  Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lei Sirenis Premium Travelers Club før du kjøper

  Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sirenis Premium Travelers Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

  Salg og videresalg på Sirenis Premium Travelers Club

  Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sirenis Premium Travellers Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sirenis Premium Travelers Club.

  Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sirenis Premium Travelers Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

  For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.