Bilde av Sheraton Vistana Resort
Bilde av Sheraton Vistana Resort
Bilde av Sheraton Vistana Resort
Bilde av Sheraton Vistana Resort
Bilde av Sheraton Vistana Resort

Adresse: Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.starwoodvacationownership.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sheraton Vistana Resort


Hvis du ønsker å flykte til et sted hvor monotoni ikke eksisterer og solskinn er evig, bør du vurdere timeshare på Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Det er alltid noe å gjøre på dette feriestedet, enten du bor på stedet eller eventyr på en av de mange nærliggende parkene. Et av de mest populære reisemålene for overnatting i området, tilbyr feriestedet romslige villaer og leiligheter som passer til enhver fest, sammen med fritidsfasiliteter som basketballbaner, oppvarmede bassenger, massasjeservice og boblebad og et treningsstudio på 24-timen. Transport til de lokale parkene - som SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World - er enkelt, enten du kjører eller bruker de ulike bussene og skyttelbussene.

Når du kommer tilbake til feriestedet etter en spennende dag ute, kan du lage mat i ditt fullt utstyrte moderne kjøkken eller bestille i fra en av de mange nærliggende spisesteder. Du kan til og med spise på stedet på Flagler Station Bar and Grill - oppkalt etter amerikansk industriist Henry Flagler, en av grunnleggerne av Florida East Coast Railway - i en uformell atmosfære. For din neste timeshare investering, Reise og fritid Gruppe Kunne ikke være forbløffende å presentere Sheraton Vistana Resort.

Sheraton Vistana Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnas basseng, treningsutstyr, spillrom, dagligvarebutikk, funksjonshemmede enhet, heis, lekeområde, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng, tennis (utstyr tilgjengelig), boblebad /
Nærliggende fasiliteter
(60.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (15.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Live Entertainment (1.0 miles) (1.0 miles), shoppingområde (i nærheten), vannski (i nærheten)
Flyplass
Orlando International - (18 miles - 28 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Sheraton Vistana Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sheraton Vistana Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sheraton Vistana Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sheraton Vistana Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sheraton Vistana Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sheraton Vistana Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Sheraton Vistana Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.