Bilde av Sheraton Flex Vacation Plan
Bilde av Sheraton Flex Vacation Plan
Bilde av Sheraton Flex Vacation Plan
Bilde av Sheraton Flex Vacation Plan
Bilde av Sheraton Flex Vacation Plan

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vistana.com/sheraton-flex

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos Sheraton Flex Vacation Plan


Vistana Signature Experiences har forvandlet seg timeshare ferie med fleksibiliteten til syv destinasjoner og ni karakteristiske feriesteder.

Sheraton Flex Vacation Plan er et poenginnehav som gir medlemmene fordelen av prioriterte bestillinger 12 måneder i forveien, fleksibilitet til å velge overnattingsstørrelse, tid på året og antall netter uten å være forpliktet til en fast leilighet og tid.

Destinasjoner inkluderer Orlando, Florida, Myrtle Beach, South Carolina, Scottsdale, Arizona, Steamboat Springs, Colorado, Jensen Beach, Florida, Avon, Colorado og Kauai, Hawaii.

Feriesteder:
Sheraton Vistana landsbyer
Sheraton Vistana Resort
Sheraton Broadway Plantation
Sheraton Desert Oasis
Sheraton Steamboat Resort Villas
Vistana Beach Club
Sheraton Mountain Vista
Sheraton Lakeside Terrace-villaer på Mountain Vista
Sheraton Kauai Resort Villas

Kjøpe Sheraton Flex Vacation Plan timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sheraton Flex Vacation Plan før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Sheraton Flex Vacation Plan hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Sheraton Flex Vacation Plan

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Sheraton Flex Vacation Plan-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Sheraton Flex Vacation Plan.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Sheraton Flex Vacation Plan kan være trygge i visshet om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.