Bilde av Shell Vacations Club
Bilde av Shell Vacations Club
Bilde av Shell Vacations Club
Bilde av Shell Vacations Club
Bilde av Shell Vacations Club

Adresse: 40 Skokie Blvd. Suite 350, Northbrook,, IL 60062, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.shellvacationsclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Shell Vacations Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hvis faste eller flytende timeshare uker er for begrensende for deg, hvorfor ikke vurdere timeshare poeng? Disse er ofte enormt fleksible og passer til de som elsker å reise, utforske og oppdage. Ta for eksempel Shell Vacations Club. Hvis ferier er en del av din livsstil, er dette produktet for deg. Deres portefølje består av et bredt spekter av fantastiske steder rundt USA, Canada og Hawaii, noe som betyr at du kan reise lengden og bredden på kontinentet uten å måtte betale utpressede penger.

Din innkvartering kan skreddersys etter dine behov når det gjelder størrelse og fasiliteter. Romantisk par getaway til Waikiki Beach? Utvidet familiegjenforening i Anaheim? Uansett hvilken type ferie eller størrelse på festet ditt, vil du fortsatt oppleve det "hjemmefra" følelsen i fantastiske omgivelser. De fleste feriestedene i porteføljen ligger i sentrum av kulturelt rike områder, eller ved fantastisk natur, noe som betyr at du aldri vil ha bedre plasseringer.

Ekstra fordeler av systemet kan inkludere fremragende fleksibilitet, cruise, eksklusive planleggingsverktøy, utflukter og mer. Plus, du kan bytte inn i over 3,000 alpinanlegg utenfor kjerneporteføljen! Så hvilken er det? Ønsker du å gå golf i Scottsdale, Arizona? Oppdag Chinatown i San Francisco? Vinsmaking i Napa Valley? Snowboard og ski i Whistler? Soloppgang ser på toppen av Mauna Kea? Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at med Shell Vacations Club, trenger du ikke å velge. Hvorfor begrense deg selv? Forhør i dag!

Kjøper Shell Vacations Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Shell Vacations Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Shell Vacations Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Shell Vacations Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Shell Vacations Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Shell Vacations Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Shell Vacations Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.