Bilde av Ses Fontanellas Plaza
Bilde av Ses Fontanellas Plaza
Bilde av Ses Fontanellas Plaza
Bilde av Ses Fontanellas Plaza
Bilde av Ses Fontanellas Plaza

Adresse: Ses Fontanellas Plaza (# 2836), Urb. Ses Fontanellas Plaza, C / Es Caló, 104, Cala de Bou, San José, Ibiza, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.intercorpgrp.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ses Fontanellas Plaza? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I den tykke sommeren er Ses Fontanellas Plaza stedet å være. En lang strekning av hvit sandstrand, rikelig med solterrasser og uendelige muligheter for windsurfing, seiling og dykking venter deg i dette firestjerners leiligheten rett ved strandpromenaden i Ibiza, Spania. Lange netter og enda lengre partier er på samme måte sikret av den nærliggende promenaden med det livligste settet med barer, restauranter og etnisk stil kvalitetsbutikker. Populære attraksjoner i området er også tilgjengelige, inkludert den livlige byen San Antonio, Ibiza by og slott og Necropolis del Puig des Molins.

Inne i boligen, avkjøl i svømmebassenger og bland med andre timeshare gjester i barer og restauranter. Ikke gå glipp av den vanlige liveunderholdning om kvelden også.

Når det er på tide å hvile, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere garanterer stille og god søvn i noen av de åttisåtte rommene på Ses Fontanellas Plaza. Rommene tilbyr toppkvalitet komfort som vil friske deg opp for en annen levende sommerdag. De fleste av disse leilighetene har havutsikt fra den private balkongen, og er alle utstyrt med air-condition, minibar, kjøkkenkrok, internettilgang, satellitt-TV og DVD-spiller og separat badekar og dusj hårføner.

Ses Fontanellas Plaza Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barn s Pool, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (12.0 miles), Golf (13.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (1.0 miles),
Flyplass
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Ses Fontanellas Plaza timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ses Fontanellas Plaza før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ses Fontanellas Plaza, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ses Fontanellas Plaza

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ses Fontanellas Plaza eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ses Fontanellas Plaza.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ses Fontanellas Plaza kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.