Bilde av Whitbarrow Village
Bilde av Whitbarrow Village
Bilde av Whitbarrow Village
Bilde av Whitbarrow Village
Bilde av Whitbarrow Village

Adresse: Berrier, Penrith, Cumbria, CA11 0XB, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.seasonsholidays.com

Interessert i eiendommer for salg og leie i Whitbarrow Village? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Praktisk beliggenhet bare 15 minutters kjøretur fra Junction 40 av M6 motorveien, Whitbarrow Village nyter en av de mest pittoreske stedene i Englands strålende Lake District. De timeshare feriestedet har 45 smakfulle konverteringer fra de opprinnelige bygningsbygningene fra 18-tallet, steinbygninger, 29, nybygde stenkasthus, en brosteinsby, en tradisjonell landsbybar og en restaurant. Velg mellom studioer, ett-, to- og tre-roms leiligheter, alle komplett med alle moderne bekvemmeligheter, men hver beholder sin unike historiske karakter. Leisure Club inkluderer oppvarmet innendørsbasseng, badstue, dampbad, treningsstudio, squash, basseng og minigolf.

Kjøper Whitbarrow Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Whitbarrow Village før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Whitbarrow Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg i Whitbarrow Village

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Whitbarrow Village. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Whitbarrow Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Whitbarrow Village kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.