Bilde av Seasons Keys
Bilde av Seasons Keys
Bilde av Seasons Keys
Bilde av Seasons Keys
Bilde av Seasons Keys

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie hos Seasons Keys? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Du kan ikke gå galt med timeshare på Seasons, og deres nyeste tilbud - Seasons Keys, deres fraksjonelle eierskapsprodukt - er ikke annerledes. Dette ideelle og fleksible produktet gir deg mulighet til å velge ferier i Seasons-alpinanleggene (rundt Storbritannia og Europa), sammen med muligheten til å bytte via Interval International.

Videre tillater dette unike produktet deg faktisk å eie en del av eiendomsleien, og som sådan er du ikke pålagt å betale et årlig vedlikeholdsgebyr. Ved utgangen av leiekontrakten får du muligheten til å utvide eierskapet for en ytterligere periode, eller bare returnere eierskapet og motta en del av salget.

Med forbehold om tilgjengelighet, kan du bestille en uke per år i høysesongen på ditt foretrukne sted, og du har også mulighet til å bestille to uker i lavsesong hvis du ønsker å reise på en annen tid på året. Dette er absolutt et ferieeiendomsprodukt som gir fleksibiliteten til dagens moderne familie og kan virkelig tilfredsstille behovene til den kresne feriegjester. For sjansen til å lage minner som vil vare i livet, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er glade for å presentere Seasons Keys.

Seasons Keys fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer per feriested
Resort Fasiliteter
Varierer per feriested
Nærliggende fasiliteter
Varierer per feriested
Flyplass
Varierer per feriested
Sjekk inn / ut
Varierer per feriested

Kjøper årstider Keys timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Seasons Keys før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Seasons Keys, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Seasons Keys

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Seasons Keys eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Seasons Keys.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Seasons Keys kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.