Bilde av Santa Eulalia Hotel & Spa
Bilde av Santa Eulalia Hotel & Spa
Bilde av Santa Eulalia Hotel & Spa
Bilde av Santa Eulalia Hotel & Spa
Bilde av Santa Eulalia Hotel & Spa

Adresse: Estrada De Santa Eulalia, Areias de Sao Joao, 8200-269 Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.conforhoteis.pt

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Santa Eulalia Hotel & Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Santa Eulalia Hotel and Spa er omgitt av vakre hager og ligger bare noen minutter fra stranden, og er et fristed for avslapning i Algarve, Portugal. Fra dette firestjerners hotellkomplekset ligger de populære strendene Santa Eulalia og Oura, bare femten minutters gange unna. Gode ​​fritidsmuligheter for golf-, fotturer- og sykkelstier er også i nærheten, samt morsomme vannsportaktiviteter som vannski, windsurfing og parasailing.

Inne i boligen, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at du vil finne mye trengende foryngelse i spaet som tilbyr mange behandlinger for hele kroppen. Du kan videre slappe av i innendørs og utendørs basseng med bassengbar og solsenger eller nyt kveldsunderholdning med levende musikk og karaoke. For mer bekvemmelighet er det også tilgang til Wi-Fi, en restaurant og bar og et treningssenter.

Til slutt tilbyr de hundre og tretti leilighetene i Santa Eulalia Hotel and Spa den komfort og hvile du trenger. Alle disse timeshare Enhetene har air-condition, sovesofa, LCD-TV med satellittkanaler, kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter, eget bad med hårføner og balkong. Noen av rommene har utsikt over hagen eller bassenget.

Kjøper Santa Eulalia Hotel & Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Santa Eulalia Hotel & Spa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Santa Eulalia Hotel & Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Santa Eulalia Hotel & Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Santa Eulalia Hotel & Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Santa Eulalia Hotel & Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Santa Eulalia Hotel & Spa kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.