Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club
Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club
Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club
Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club
Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club

Adresse: Av. del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Santa Barbara Golf & Ocean Club


Vinneren av tur Advisors 2014 Excellence Certificate og RCI Gold Crown Travel and Leisure Group er stolte av å tilby timeshare videresalg på Santa Barbara Golf og Ocean Club. Funnet i Spanias Tenerife dette feriestedet gir en fantastisk komme unna. Anlegget kan bli funnet blant alluring landskaper og vakre blomsterhager. Gjester som bor på dette familievennlige feriestedet, kan gjøre alt fra å benytte seg av treningssenteret, slappe av i boblebadet, bruke badstuen eller ta en dukkert i det store bassenget. Gjester på Santa Barbara Golf and Ocean Club kan til og med benytte seg av solsengene og ta en drink i bassengbaren med utsikt over havet. Golfentusiaster bør være fornøyd med golfbanen, selv om det anbefales å foreta forhåndsreservasjoner for å unngå skuffelse. Alternativt kan gjestene benytte seg av putting green eller driving range.

Nærliggende aktiviteter til Santa Barbara Golf og Ocean Club inkluderer en ubåt safari, golfbaner, firehjuling, dykking, fiske og markeder. Timeshare-eiere kan til og med nyte Reserva Ambiental de San Blas naturreservat. Det finnes også en rekke barer og klubber i nærheten som gjør for et aktivt uteliv.

Timeshare til salgs på Santa Barbara Golf og Ocean Club kommer i en rekke studio, ett soverom, to soverom og tre roms leiligheter. Studioleilighetene har klimaanlegg, et romslig bad, utstyrt kjøkken, flatskjerm-TV og dobbeltseng. Studioleilighetene her alle har en egen balkong med typisk utsikt mot havet. Leilighet med 1 soverom har en king size-seng og sovesofa i den romslige stuen for gjester. To roms leiligheter på Santa Barbara Golf og Ocean Club er ikke bare romslige og smakfullt innredede, men har også to bad som gjør det enkelt å leve mens du nyter din timeshare. Leilighet med 2 soverom har en balkong i enkelte boliger, en dobbel sovesofa, king size-seng i hovedsoverom og to enkeltsenger i det andre soverommet. Alle leilighetene med 3 soverom har en balkong.

Santa Barbara Golf & Ocean Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Dagligvarebutikk, Handikappede, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Dykking i nærheten, Squash , Tennis (i nærheten), vannski (6.0 miles), vindsurfing (9.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Santa Barbara Golf & Ocean Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Santa Barbara Golf & Ocean Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Santa Barbara Golf & Ocean Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Santa Barbara Golf & Ocean Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Santa Barbara Golf & Ocean Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Santa Barbara Golf & Ocean Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.