Bilde av Sahara Sunset Club
Bilde av Sahara Sunset Club
Bilde av Sahara Sunset Club
Bilde av Sahara Sunset Club
Bilde av Sahara Sunset Club

Adresse: Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sahara Sunset Club


Anlagte hager, kosmopolitisk stil og oodles av solskinn venter på deg på timeshare Feriestedet Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spania - som alltid har vært en stift destinasjon for ferierende. Trinn inne i den klimatiserte, koselige, men romslige leiligheten, og finn deg omringet av tradisjonell arkitektur med moderne innredning, sammen med en privat balkong eller terrasse og komfortable møbler. Du kan til og med be om en matpakke for å hilse på deg ved ankomst, som inneholder alt du trenger for å få ferien din startet. Medlemmer av det positive, oppmerksomme personalet er alltid til stede for å forbedre oppholdet ditt på en måte som de kan, og feriestedet er fullt tilgjengelig for de som har ekstra mobilitetskrav.

Nærliggende Malaga og Andalucia tilbyr kontrasterende opplevelser av "nye" og "gamle" Spania Henholdsvis, og den lokale marinaen gir en flott dag ute. Casbah Cafe på stedet tilbyr en morgenmeny, ettermiddagsmat og en førsteklasses kveldsmiddagsmeny med nattlig underholdning som passer for hele familien. Du vil også finne et bredt utvalg av avslapningsfasiliteter, inkludert innendørs og utendørs bassenger, treningsstudio, badstue og boblebad. Du kan til og med unne deg en massasje! Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare For videresalg på Sahara Sunset Club, og det er lett å se hvorfor.

Sahara Sunset Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Squash, Trening, Utstyr, Helseklubb, Badstue, Boblebad / badestamp, Spillerom, Lekeplass, Liveunderholdning, Tilrettelagt for funksjonshemmede, Bilutleie, Matbutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Vannski (I nærheten), Skisport (2.0 miles), Skiskole (50.0 miles), Golf (81.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (81.0 miles), Innsjø (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
Flyplass
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Sahara Sunset Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sahara Sunset Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sahara Sunset Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Sahara Sunset Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sahara Sunset Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sahara Sunset Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sahara Sunset Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.