Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland

Adresse: Westmoreland, St. James, BB24023, Barbados, Karibien
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalwestmoreland.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Royal Westmoreland? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Eid av John Morphet siden 2004, har Royal Westmoreland ytterligere 250 dekar land tilstøtende, hvorpå han kunne utvide feriestedet for å skape sin visjon om det ultimate karibiske huseiernes samfunn. Tilbyr ytterligere 250 boliger, vil "Lancaster" -utviklingen variere fra ferieanleggshus i "Lancaster Grove" til bolighus på ryggen på "Lancaster Drive" med utsikt over Barbados "Platinum" vestkysten.

Royal Westmoreland ligger på et av Karibias mest ettertraktede steder. Det er kjent som et hjem hjemmefra for noen av verdens mest profilerte sportsstjerner og kjendiser. De timeshare feriestedet har et hovedplanlagt fellesskap av hjem og fantastiske fritidsfasiliteter. Muligheten til å velge din perfekte beliggenhet og eiendom er ekstremt populær. Alt fra rekkehus til noen av de største skreddersydde herskapshusene på øya.

Kjøper Royal Westmoreland timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Westmoreland før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Westmoreland, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Royal Westmoreland

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Westmoreland eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Westmoreland.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Royal Westmoreland kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.