Bilde av Royal Regency
Bilde av Royal Regency
Bilde av Royal Regency
Bilde av Royal Regency
Bilde av Royal Regency

Adresse: 69-71 Rue Defrance, Vincennes, 94300, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Royal-Regency-Paris-Vincennes

Interessert i eiendommer til salgs og leie hos Royal Regency? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dette RCI Gullkrone timeshare feriestedet ligger i utkanten av Paris, Frankrike, i den historiske Vincennes. Anlegget ligger nær Bois de Vincennes, et århundre gammelt slott, som også en gang var en kongelig bolig. Royal Regency tilbyr en innbydende salong, gratis Wi-Fi, biljardbord og badstue. De romslige rommene har velutstyrt kjøkken, stue og eget bad med dusj eller badekar og oppvarmet håndklestativ.

Parken ligger også i nærheten, som også er hjemsted for Parc Floral de Paris botaniske hager og også dyrehagen. Bare 15 minutters gange unna ligger den nærmeste metroen som tilbyr gratis transport til de mange fantastiske landemerkene i byen, inkludert Louvre og Musee d'Orsay. Opplev al av Paris berømte landemerker som Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen.

De internasjonale flyplassene ligger begge rundt 15 km fra feriestedet, som tilbyr en praktisk transporttjeneste om nødvendig. Disneyland Paris ligger rundt 30 minutter unna med bil. Gare de Lyon stasjon tilbyr høyhastighetstogforbindelser, som gir tilgang til de som ønsker å utforske lenger borte.

Royal Regency-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, funksjonshemmede enhet, heis, badstue, telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (3.0 miles), Casino (16.0 miles), Barn s Pool (3.0 miles), Konferansefasiliteter (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Hest Ridning (3.0 miles), Lake (3.0 miles), Klesvask (I nærheten), Live Entertainment (6.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass, Nærliggende, Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar Nærliggende), Squash (Nærliggende), Svømmebasseng (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Paris Charles de Gaulle - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Royal Regency timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Regency før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Royal Regency, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Regency

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Royal Regency eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Royal Regency.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Royal Regency kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.