Bilde av Royal Oasis Club på Benal Beach
Bilde av Royal Oasis Club på Benal Beach
Bilde av Royal Oasis Club på Benal Beach
Bilde av Royal Oasis Club på Benal Beach
Bilde av Royal Oasis Club på Benal Beach

Adresse: Avenida Garcia Lorca Nr. 8, Urb. Pueblo Quinta, fase 2, 29630, Benalmadena Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com/Royal-Oasis-Club-at-Benal-Beach

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Royal Oasis Club på Benal Beach? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det beste av Malaga, Spania er fullt på show på Royal Oasis Club på Benal Beach. Denne destinasjonen i andalusisk stil ligger kun to hundre meter fra stranden, med lett tilgang til den blendende havnen og den historiske gamlebyen. Attraksjoner som Tivoli World Theme Park og Mariposario de Benalmadena Butterfly Park ligger også i nærheten.

Videre behandler fasilitetene til Royal Oasis Club på Benal Beach gjestene til en uforglemmelig soloppgang. Slapp av og nyt deg i det massive utendørsbassenget med egne bassenger og grunt vann for barn, solsenger og en bassengbar. Finn stille tid i velstelte hager og klubbhus. Unn deg deilig kroppsmassasje og behandlinger i spa, badstue og dampbad. En bar og restaurant tilfredsstiller matbehov, også.

Til slutt, god komfort tilbys av de karakteristiske innredede og smakfullt innredede rommene. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt som studioer og en- og to-roms leiligheter med balkong åpning til panoramautsikt eller havutsikt. Fasiliteter felles for alle tilbaketrukket og moderne timeshare Overnattingsstedene inkluderer luftkondisjonering, Wi-Fi, et komplett kjøkken, stue med flatskjerm digital-TV, DVD-spiller og iPod-dokk, og fullt utstyrt bad.

Royal Oasis Club på Benal Beach Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs / utendørs) Squash Treningsutstyr Helseklubb Badstue Boblebad / badestamp Liveunderholdning Handikappvennlig Heis Bilutleie Dagligvarer Klesvask Restaurant Shopping
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten) Vannski (i nærheten) Vindsurfing (i nærheten) Innsjø (50.0 km) Båtliv (i nærheten) Fiske (I nærheten) Golf (1.0 kilometer) Tennis (I nærheten) Ridning (1.0 kilometer) Casino (1.0 kilometer) Medisinsk anlegg (I nærheten)
Flyplass
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Royal Oasis Club på Benal Beach timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Oasis Club på Benal Beach før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Oasis Club på Benal Beach, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Oasis Club på Benal Beach

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Oasis Club på Benal Beach eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Oasis Club på Benal Beach.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Oasis Club på Benal Beach kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.