Bilde av Royal Club på Bonnington Tower
Bilde av Royal Club på Bonnington Tower
Bilde av Royal Club på Bonnington Tower
Bilde av Royal Club på Bonnington Tower
Bilde av Royal Club på Bonnington Tower

Adresse: Bonnington Jumeirah Lake Towers, PO Box 37246, Dubai, De forente arabiske emirater
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalclubdubai.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Club at Bonnington Tower


Dette Interval International Premier Resort er basert i den fantastiske byen Dubai, kun kort avstand fra Palm-Jumeirah, og ligger i et av de mest ettertraktede områdene i De forente arabiske emirater, med fantastisk utsikt over Jumeirah-øyene. Feriestedet ble faktisk tildelt Traveller's Choice av TripAdvisor i 2014.

Det er et utvalg av XNUMX-, XNUMX- og XNUMX-roms deluxe-leiligheter med klimaanlegg som er velutstyrte, eksklusivt innredet med marmorfinish, med fullt utstyrte matlagingsfasiliteter som er utmerket for en selvbetjent ferie.

De timeshare har et utvalg av fire restauranter og barer, et komplett treningsstudio med badstue og dampbad og et avslappende boblebad, samt et innendørs svømmebasseng og frisørsalong. Det er mange aktiviteter som kan gjøres i ørkenen rundt, inkludert ski! Det lokale Souk-markedet er et fantastisk sted å ikke bare gjøre et kupp, men blande seg med de mange kulturene innenfor. Besøkende kan også nyte tid på Dubai World på Meydan Racecourse eller nyte et cruise på Burj Lake og ta inn det fantastiske lysshowet. Det er så mye å se og nyte i det fantastiske reisemålet.

Royal Club på Bonnington Tower Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, TV
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Day Spa, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Vaskeritjenester, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng, Innendørs, Svømmebasseng, Utendørs, Boblebad eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strandsykkelstier Fiske Golf Ridning Lekeplass Seiling / Utleie Dykking Skøyter, Isski, Downhill Tennis Vannski
Flyplass
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Royal Club på Bonnington Tower timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Club på Bonnington Tower før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Club på Bonnington Tower, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Club i Bonnington Tower

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Club på Bonnington Tower eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Club på Bonnington Tower.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Club på Bonnington Tower kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.