Bilde av The Rockley
Bilde av The Rockley
Bilde av The Rockley
Bilde av The Rockley
Bilde av The Rockley

Adresse: The Rockley, Rockley Beach, Barbados, BB15 139, Karibien
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: therockleybarbados.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Rockley


En varm velkomst venter deg kl The Rockley hvor varmen av Barbados vakkert klima gjenspeiles av varmen fra gjestfriheten du vil motta på dette timeshare. The Rockley ligger over en pittoresk bukt på Barbados pulserende sørkyst, et sted som gir den perfekte blandingen av ro og underholdning. Etter en dag med vannsport, eller bare slappe av i varmen Caribbean vann, et interessant utvalg av kveldsunderholdning venter på deg. Sørkysten kan skilte med et bredt utvalg av restauranter, barer og nattklubber, populære blant besøkende og lokalbefolkningen.

Rockley-anleggene

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Handikappede, Vaskeri, Heis, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Barnevakt (2.0 miles), Fiske (Nærliggende), Spillerom (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk, Nærliggende Frisør, Live Entertainment (1.0) km), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Lekeplassområde, Nærliggende Restaurant, Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles) , Vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Grantley Adams International - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper The Rockley timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Rockley før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med The Rockley, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Rockley

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Rockley eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med The Rockley.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Rockley kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.