Bilde av Rio Selva Resort
Bilde av Rio Selva Resort
Bilde av Rio Selva Resort
Bilde av Rio Selva Resort
Bilde av Rio Selva Resort

Adresse: Desvio Kilometro 76 A Coroico, Huarinillas-Nor Yungas
Departamento La Paz
Nor Yungas, BOLIVIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.rioselva.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Rio Selva Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Rio Selva Resort til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Rio Selva Resort-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Klesvask, Lekeplass, Racquetball, Restaurant, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Dagligvarebutikk (9.0 miles), Medisinsk utstyr (5.0 miles),
Flyplass
El Alto internasjonale - (53 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjem hjemmefra på Rio Selva Resort

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Rio Selva Resort, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Rio Selva Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Rio Selva Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Rio Selva Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Rio Selva Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Rio Selva Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Rio Selva Resort kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.