Bilde av Residence Paris - St Germain
Bilde av Residence Paris - St Germain
Bilde av Residence Paris - St Germain
Bilde av Residence Paris - St Germain
Bilde av Residence Paris - St Germain

Adresse: Le Saint Germain, 16, Rue Boutebrie, 75005, Paris, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.capfun.co.uk/residence-hotel-paris_saint_germain-site-EN.html

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Residence Paris - St Germain? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I Paris er alle steinene lastet med historie, lurer på rundt monumenter og katedraler og utforske byens fortid. Innen bare noen få hundre meter besøker du Pantheon, Notre-Dame, Sorbonne og i øyeblikk tar du deg til Louvre, Triumfbuen, Les Invalides og Eiffeltårnet.

Disse leilighetene har en ideell beliggenhet i sentrum av Paris, og tilbyr en diskret sjarm til et elegant hotell, bare noen øyeblikk fra Boulevard Saint Germain og begrunnelsen til Cluny-museet.

En heis betjener de fem etasjene med fullt utstyrte leiligheter, fra studioer til tre roms leiligheter fordelt over to etasjer.

Kjøpe Residence Paris - St Germain timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Paris - St Germain før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Residence Paris - St Germain hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Residence Paris - St Germain

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Residence Paris - St Germain eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Residence Paris - St Germain.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Residence Paris - St Germain kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.