Bilde av Residence Albare
Bilde av Residence Albare
Bilde av Residence Albare
Bilde av Residence Albare
Bilde av Residence Albare

Adresse: Localita Marilleva 1400, Mezzana, Val Di Sole, (TN), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.solaria.it

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Residence Albare


De timeshare feriestedet har bakker for alle fra nybegynnere til mer erfarne skiløpere, og våre utmerkede skiinstruktører kan hjelpe deg å ta prestasjonene dine til et nytt nivå. Med over 150 km (ca. 93 miles) med tilknyttede skiløyper og 8 km (5 miles) med langrennsløyper, har de fleste som ferierer her alle attraksjonene de trenger for en flott ferie. Likevel vil feriestedet gjerne planlegge andre utflukter. Om sommeren er fiske, golf og ridning populært tidsfordriv. I nærliggende Torrent Noce om sommeren kan du delta i kajakkrafting og hydrospeed på Dimaro Canoa Club.

Residence Albare Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis/minikjøkken), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Utforkjøring, Lekerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live underholdning, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Handleområde, Skiskole, Svømmebasseng (innendørs), Tennis, Boblebad/boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (19.0 miles), Langrenn (6.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (16.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medisinske fasiliteter (I nærheten),
Flyplass
Verona - (87 miles - 140 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Residence Albare timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Albare før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Residence Albare, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Residence Albare

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Residence Albare eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Residence Albare.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Residence Albare kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.