Bilde av Realty Access
Bilde av Realty Access
Bilde av Realty Access
Bilde av Realty Access
Bilde av Realty Access

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.realtyaccess.global

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Realty Access


Realty Access tilbyr sine medlemmer tilgang til sin portefølje av kvalitetsinnkvartering over hele verden på bekostning av et par ferier. Med Realty Access Vacation Club Membership kan medlemmene investere så lite eller så mye som de velger i fritidseiendommen, slik at medlemmene kan delta i salgsinntektene av deres andel i eiendommen.

Reise og fritid Gruppe Tror Realty Access tilbyr sine medlemmer muligheten til flotte ferier, slik at medlemmer kan bestille uker til et fast, nedsatt medlemsavgift. Ved siden av denne Realty Access gir medlemmene muligheten til å leie ut ubrukte uker til tredjeparter, slik at medlemmer, deres venner og familier får muligheten til å få mest mulig ut av deres Vacation Club Membership.

Realty Accesss portefølje av luksuriøse feriesteder inkluderer feriesteder i Spania, Kina, Thailand, USA og Tyskland. Med Realty Access-medlemmer får fordelene med deres oppdrag å gi medlemmer eksklusiv tilgang til deres portefølje av luksuriøse feriesteder, noe som betyr at de kan tilby en høy standard på eiendommer og tjenester som ellers ikke ville være mulig og direkte tilgang til deres utvikling.

Medlemmer kan virkelig vurdere å investere i Realty Access Vacation Membership for å være en investering som de lover å dele noen takknemlighet for eiere dele med dem om eventuell salg av investeringen.

Realty Access tilbyr også medlemmer tilknytning til Dial en Exchange (DAE), som gir dem tilgang til over 2,000 alpinanlegg over hele verden. Medlemmer kan bestille tilgang til alle tilgjengelige Ring en Exchange uker ved å ringe sitt reservasjonssenter. Dial en Exchange tilbyr sine medlemmer helligdager til sterkt nedsatte priser pluss gjeldende avgifter ved bestilling.

Kjøper Realty Access timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Leie Realty Access før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Realty Access hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Realty Access

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Realty Access eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss onlineannonsering i arbeidet med å selge timeshare med Realty Access.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Realty Access kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.