Bilde av Ramada Residence Vacation Points
Bilde av Ramada Residence Vacation Points
Bilde av Ramada Residence Vacation Points
Bilde av Ramada Residence Vacation Points
Bilde av Ramada Residence Vacation Points

Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Ramada Residence Vacation Points


Som forhandler av Ramada Residence Vacation Points og foretrukket partner Reise og fritid Gruppe er glade for å tilby muligheten til å videreselge Ramada Residence Vacation Points. Denne ferieordningen gir medlemmene tilgang til Ramada Residences portefølje av luksuriøse feriesteder på steder som spenner fra Skottland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmene har også muligheten til å utveksle sine poeng som gir medlemmer tilgang til tusenvis av feriesteder rundt om i verden.

Ramada Residence Vacation Points-medlemmer kan ha med seg poeng fra tidligere eller påfølgende år hvis de ønsker å planlegge en lengre ferie. Hvis medlemmene velger det, kan de til og med tilby poeng til familiemedlemmer og venner, slik at de kan nyte Ramada Residences multi-prisvinnende opplevelse.

Som forventet fra luksuriøse feriesteder, kan du finne en rekke aktiviteter på Ramada Residences feriesteder fra vintersport og fotturer i Østerrike Å slappe av på stranden eller ved bassenget i Spania. Det er til og med barneklubber tilgjengelig som tilbyr foreldre muligheten til å ha litt tid for seg selv. Som forventet er Ramada Residences representanter alltid ivrige etter å hjelpe, enten det er mens de arrangerer en tur eller til og med når de er borte på ferie, noe som betyr at ferieklubbmedlemmer aldri skal la seg gjette.

Ramada Residence Vacation Points-fordeler 1

Ramada Residence Vacation Points-fordeler 2

Kjøpe Ramada Residence Vacation Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Residence Vacation Points før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Ramada Residence Vacation Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Residence Vacation Points

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Residence Vacation Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Residence Vacation Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Residence Vacation Points kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.