Bilde av Ramada Residence Points (alternativer)
Bilde av Ramada Residence Points (alternativer)
Bilde av Ramada Residence Points (alternativer)
Bilde av Ramada Residence Points (alternativer)
Bilde av Ramada Residence Points (alternativer)

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Residence Points (alternativer)? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Å kjøpe Ramada Residence Points (Options) er en enkel prosess for folk som er forvirret timeshare. Men det beste med timeshare-poengsystemet er at du kan få det beste ut av eierskapet ditt. Når du har kjøpt dine Ramada Residence-poeng (alternativer), vil du kunne ta ferier på førsteklasses hoteller og feriesteder eller til og med tilbringe uker på forskjellige feriesteder i lengre perioder.

Ramada Residence-destinasjoner er ikke begrensede timeshare-feriesteder på landområder. Du kan også tilbringe en ferieferie på en Yacht og reise gjennom hemmelige bukter, besøke korallrev og reise til steder du alltid drømmer om. Du kan kjøpe eksklusive timeshare-poeng og tilbringe en unik ferieopplevelse på en av Ramada Residences. Feriesteder i Spania, Storbritannia og Tenerife har over 1,500 overnattingsenheter, leiligheter, hytter og hotellrom som kan definere en unik ferieopplevelse.

Privat kjøp av Ramada Residence Points (Options) gir deg muligheten til å kjøpe et timeshare-eierskap til en svært redusert pris. Dette betyr at ditt opphold i en av Ramada Residences ikke bare vil være hyggelig, men også hjelpe deg med å oppnå besparelser. Ramada Residence mener at det å tilby høyest mulig timeshare-eierskap til forskjellige destinasjoner over hele verden er standarden for kundeservice av høy kvalitet.

Å kjøpe og selge Ramada Residence Points (Options) er ekstremt enkelt. Dette betyr at du enkelt kan kjøpe eierskap og tilbringe uker på eksklusive feriedestinasjoner rundt om i verden uten å stresse økonomien din.

Kjøpe Ramada Residence Points (Opsjoner) timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Residence Points (Opsjoner) før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Residence Points (Options), hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Residence Points (alternativer)

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Residence Points (opsjoner) eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Residence Points (Options).

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Residence Points (Options) kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.