Bilde av Ramada Residence Marina del Sol
Bilde av Ramada Residence Marina del Sol
Bilde av Ramada Residence Marina del Sol
Bilde av Ramada Residence Marina del Sol
Bilde av Ramada Residence Marina del Sol

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Ramada Residence Marina del Sol


En helårs destinasjon som Costa del Sol, Spania, Gir alle feriegjester muligheten til å unnslippe til sol, sjø og sand når spenningen i dagliglivet og dårlig vær blir for mye, noe som gjør at timeshare or Fraksjonert eierskap her en ideell ferieinvestering. Ramada Residence Marina del Sol tilbyr mer enn bare tilgang til de mange nærliggende strendene – du vil aldri kjede deg med det store utvalget av fasiliteter og aktiviteter, verken på eller i kort avstand fra feriestedet. Den unike utformingen betyr at selv i høysesongen, vil du kunne slappe av i fred. Overnatting har en rekke studio-, ett- og toromsleiligheter som gir deg fleksibiliteten til å bestemme nøyaktig hva du trenger mens du er borte.

Venter på deg på feriestedet er tre bassenger, et vell av restauranter og snackbarer - som spenner fra familiebedrifter til koselige kroker som er reservert for par - og et underholdningsprogram med forskjellige show og en barneklubb hele dagen. Kos deg med å våkne opp til soloppgangen, en dag med å jobbe med solbrunen eller utforske det velstående nærområdet, og nipp til cocktailer når solen går ned. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare og Fraksjonert eierskap for videresalg med Ramada Residence Marina del Sol.

Ramada Residence Marina del Sol-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Ridning, Liveunderholdning, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Ramada Residence Marina del Sol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Residence Marina del Sol før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Residence Marina del Sol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Residence Marina del Sol

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Residence Marina del Sol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Residence Marina del Sol.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Residence Marina del Sol kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.