Bilde av Ramada Fractional Ownership Paradise
Bilde av Ramada Fractional Ownership Paradise
Bilde av Ramada Fractional Ownership Paradise
Bilde av Ramada Fractional Ownership Paradise
Bilde av Ramada Fractional Ownership Paradise

Adresse: Paradise Club, Calle Galicia Antall 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Fractional Ownership Paradise? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En flott flukt til paradiset er akkurat det du får med Fraksjonert eierskap på Ramada Residences Paradise. Ta en uke fri fra hverdagen og finn deg selv trollbundet av sjarmen og lokket til dette feriestedet av høy standard i Tenerife, Spania - kjent av de lokale innbyggerne som Eternal Spring. Uansett hvilken tid på året du går, får du oppleve godt vær på en fantastisk beliggenhet som virker som om den ble laget spesielt for din ferie. Tilbring dagen med det oppvarmede bassenget med fritt form, ligge i boblebadet, hold deg oppdatert på treningssenteret, og nyt utsikten over La Gomera fra den solfylte balkongen.

Dette delte eierskapet er knyttet til Ramada Residences poengprogram som gir deg fleksibiliteten til å reise over hele verden gjennom Ramada Residences portefølje av feriesteder.

Romslige leilighetene er fullt utstyrt med alt du trenger hvis du vil lage mat, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Ta en tur til Tiede National Park for å utforske månelandskapet. Slapp av om kvelden med en cocktail. Fraksjonalt eierskap På dette fantastiske feriestedet vil du gi år på år med gode minner, så for din neste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Fraksjonalt eierskap på Ramada Residences Paradise.

Ramada Fractional Ownership Paradise Facilities

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Kjøpesenter Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøpe Ramada Fractional Ownership Paradise timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Fractional Ownership Paradise før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Paradise, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Fractional Ownership Paradise

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Fractional Ownership Paradise-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Fractional Ownership Paradise.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Fractional Ownership Paradise kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.