Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina Park
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina Park
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina Park
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina Park
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina Park

Adresse: CLC Marina Park, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clcworld.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Fractional Ownership Marina Park? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Enten du kjøper utenfor skoleferier for en fredelig ferie eller i høysesongen for en spennende og spennende atmosfære, Fraksjonert eierskap med Ramada Hotel and Suites Marina Park er noe helt spesielt. Ligger i nærheten av Fuengirola, Spania, Tilbyr feriestedet en endeløs mengde aktiviteter som passer for alle aldre, noe som betyr at ingen i festen din vil finne seg i en løs ende - selv om du bare slapper av på en av de store solsengene ved bassenget! Uansett hva du foretrekker å gjøre på ferie, kan både plassering og feriestedet imøtekomme fullt ut. Din lyse leilighet vil inneholde enten et delvis eller fullt kjøkken, og sørg for at hvis du ønsker å tilbringe en koselig natt innendørs med et hjemmelaget måltid, er alt til hånd.

Nyt solskinnet om dagen og spennende stemning om kvelden ved å gå ut til en av de mange utmerkede barene eller restaurantene i området. Nyt utsikten over det glitrende Middelhavet og de majestetiske Sierra Nevada-fjellene rett fra balkongen eller terrassen. Slapp av med fasiliteter som boblebad og oppvarmet basseng. Reise og fritid Gruppe presenterer Ramada Hotel and Suites Marina Park: Fraksjonert eierskap Å nyte og huske.

Kjøper Ramada Fractional Ownership Marina Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Fractional Ownership Marina Park før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Fractional Ownership Marina Park

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Fractional Ownership Marina Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Fractional Ownership Marina Park kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.