Bilde av Club Regina Cancun på Westin
Bilde av Club Regina Cancun på Westin
Bilde av Club Regina Cancun på Westin
Bilde av Club Regina Cancun på Westin
Bilde av Club Regina Cancun på Westin

Adresse: Boulevard Kukulcan Kilometro 20.5, Lotes 70 og 71, Zona 2 Hotel, Cancun, Quintana Roo 77500, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubregina.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Raintree's Club Regina Cancun? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Cancun i Quintana Roo, Mexico oser av lykke til stranden. Det ligger langs strandpromenaden på Kukulkan Boulevard, og tilbyr deg ubegrenset tilgang til et privat strandområde, sammen med nesten sytti rom som har en balkong eller uteplass som åpner for en fantastisk utsikt over havet, som sensually strekker den pulverformede hvite sanden.

Stor og komfortabel, hver av disse attraktive timeshare enheter presenterer et avslappende tilfluktssted. De moderne rommene har en minimalistisk design og er ferdig med fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-kabel-TV, king size-seng og komplett bad med boblebad med boblebad. Tilkobling eller tilstøtende rom er tilgjengelig. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å be om en slik enhet for familier eller større grupper som bor i feriestedet.

I mellomtiden, et romslig utendørsbasseng sjarmer gjester innenfor innkvarteringen. Nyt en god svømmetur eller slapp av i solsenger rundt det blå vannet. Etter besøker restauranten å glede seg over god mat. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene også. Skulle du trenger å jobbe, er det et forretningssenter for å møte dine behov. Videre, hvis du trenger hjelp, la det spesialiserte flerspråklige personalet på Club Regina Cancun hjelpe deg med alle dine behov. Din tilfredshet er alltid prioritert her.

Club Regina Cancun på Westin Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Helsestudio, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Restaurant, Badstue, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Tennis, Barnevakt,
Nærliggende fasiliteter
All-inclusive feriested (Valgfritt), Fiske (5.0 miles), Golf (2.0 miles),
Flyplass
Cancun International - (8 miles - 12 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Club Regina Cancun på Westin timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Regina Cancun på Westin før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Regina Cancun på Westin, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Regina Cancun på Westin

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Regina Cancun på Westin eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Regina Cancun på Westin.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Regina Cancun på Westin kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.