Bilde av Pine Lake Resort
Bilde av Pine Lake Resort
Bilde av Pine Lake Resort
Bilde av Pine Lake Resort
Bilde av Pine Lake Resort

Adresse: Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pine Lake Resort


Sink i landet lykke med timeshare på Pine Lake Resort i Lancashire, England. Ligger like ved Lake District, er det bare et skritt utenfor den vakre skandinaviske stilen, og du kan nyte den fantastiske utsikten over vannet. Nyt en dag på sjøen ved å tilbringe timer med å fiske i fred og ro, eller dra nytte av vannsportsaktiviteter, inkludert vannski, kanopadling og seiling. Hvis været går, gå til innendørsbassenget med spa og boblebad for å holde seg varm og avslappet uten å måtte forlate feriestedet. Med hjemmekoselige rom og alt du trenger for å samle en romantisk eller familie middag, vil du grundig glede deg over kveldsmåltider, og unn deg selv et al fresco måltid på ditt dekk, hvor noen av lokalbefolkningen (for det meste svaner og ender!) Vil bli med du.

Minneverdige lokale dager er alle en del av opplevelsen på feriestedet, med sin ideelle base for operasjoner. Hodet opp veien til Lake District National Park eller Yorkshire Dales for uovertruffen utsikt, eller til Morecambe for uberørte strandpromenader. Med timeshare På Pine Lake Resort, Reise og fritid Gruppe Tro at alt er mulig.

Pine Lake Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle enheter) Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full) Gulvteppe (Alle Enheter) Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter) Oppvaskmaskin (Noen Enheter) Mikrobølgeovn (Noen Enheter)
Resort Fasiliteter
Vannski Båtliv Fiskebasseng (innendørs) Treningsutstyr Badstue Boblebad / boblebad Lekeplass Liveunderholdning Handikappvennlig Klesvask Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Beach (12.0 km) Golf (3.0 km) Ridning (2.0 km) Medisinsk anlegg (1.0 km)
Flyplass
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Pine Lake Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pine Lake Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pine Lake Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pine Lake Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pine Lake Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pine Lake Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pine Lake Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.